Finalen

13/11 - 2018 |

Finalen spilles d. 5.-6. oktober 2019

Sted og tid for finale offentliggøres snarest her på siden.

Link til turnering: Minitour finale

 

Kvalificerede hold

Alle puljevindere og runner-up (2. plads) er kvalificeret til finalen, de rækker med 5 hold er 3. pladsen også kvalificeret til. Hvert hold, som har kvalificeret sig til finalen, skal stille med 3 spillere på finaledagen.

 

Tæller

Hvert hold i række 2+4 + (5) I de bolde hvor der er U13 spiller)) SKAL stille med en tæller (markør). Opgaven er at hjælpe de enkelte spillere med at holde styr på deres slag / score i bolden. Stiller holdet ikke med en tæller kan det medføre udelukkelse fra finalen.

 

Link til tæller oversigt: Link

 

Spilleform

I hver række spiller hver spiller individuelt stableford med fuldt handicap. Summen af de tre spilleres score er holdets samlede score. I hver række er der én vinder. Det vil sige, at der er fire vindere af Minitour 2018.

Turneringen bliver afviklet på både for ni og bag ni idet det fleste hold kun skal spille 9 huller. Den endelige fordeling bliver offentliggjort senest d. 26. sep via email til holdledere og på www.jd4.dk

Finalen afvikles rækkevis og der er præmieoverrækkelse efter sidste spiller i rækken er kommet ind.

 

Præmier

Der uddeles guldmedaljer til alle puljevinderne, sølvmedaljer til runner-up og til 3 pladsen i de puljer med 5 deltager i forbindelse med finaledagen. Alle spiller som er benyttet hen over sæsonen er berettiget til en meddalje.

Rækkevinder på finale dagen får pokaler. Som række vinder er det muligt at bestille yderlige pokaler (for egen regning), hvis man har benyttet mere end 3 spiler hen over sæsonen. Skal dog oplyses  til den turnerings ansvarlige på finale dagen.

 

Tilmelding af spillere

Puljevinder og runner-up skal have indsendt deres spillerinformation senest den 23. septemberpå de tre spillere som skal deltage i finalen.

Følgende informationer skal sendes på e-mail til: mini@jd4.dk

  • Række/Pulje/Holdnavn
  • DGU nr. + spiller navne
  • Navn på den voksne som skal være "tæller"

 

Lovlige spillere

De spillere som i løbet af sæsonen har spillet sig ned i HCP således at de ligger uden for rækkens HCP begrænsning skal med bringe dokumentation på at vedkommende pr. 30. marts 2018 havde et HCP som passer med rækken. Dokumentation kan enten være en attest underskrevet af klubben eller et skærmprint fra golfbox. Dokumentation skal forevises ved registrering. Manglende dokumentation medfører diskvalifikation. Man kan godt spille med, men score tæller ikke med i holdets regnskab

 

Forplejning

Der vil til alle spillere på dagen blive blive serveret frokost buffet samt 1 sodavand som indtages i XXX restaurant

Start tider bliver offentliggjort senest den 30. september via golfbox.

Række

Start tider

Huller

Alder

HCP

Antal hold

Mini 1

 

1 - 9

U13

26,5 - 36,9

 

Mini 2

 

10 - 18

U13

37,0 - 54,0

 

Mini 3

 

1 - 9

U16

26,5 - 36,9

 

Mini 4

 

10 - 18

U16

37,0 - 54,0

 

Mini 5   1-9 U16 26,5 - 54  

U16 : Spilleren må ikke fylde 16 år i 2018

U13 : Spilleren må ikke fylde 13 år i 2018

 

Prøverunde

De tre spillere fra hvert hold som skal spille finalen har mulighed for at spille prøve runde i ugen op til finalen uden at skulle betale greenfee.Tider bookes gennem golfbox. Finale spillere har ikke nogen forret frem for klubmedlemer eller greenfee gæster.

Bemærk at gratis greenfee kun gælder spillere og ikke holdledere / forældre

Der kan spilles både på for og bag ni i finalen. Hvem der skal spille hvilke sløjfer offentliggøres på denne side senest 26. september

 

Mere information kan ses i Turneringsbetingelser

 

Steen Larsen

Turneringsleder Minitour 2018