Juniorkonsulent D4

14/11 - 2018 |

Claus Skovsgaard

Mail: cbskovsgaard@gmail.com

 

Områder:

Junioruge
Shortgame

 

DGU's Juniorkonsulenter

Dansk Golf Union har 15 frivillige juniorkonsulenter. De 15 juniorkonsulenter er fordelt ligeligt i landets fem juniordistrikter med tre konsulenter i hvert distrikt.

Juniorkonsulenternes rolle er at være med til at skabe attraktive, dynamiske og sjove juniormiljøer i samarbejde med de klubber der ønsker at få tilknyttet en Juniorkonsulent – og det er helt gratis at benytte sig af DGU’s juniorkonsulenter.

Alt afhængig af den enkeltes klub udgangspunkt og ønsker, er koncepterne "Short Game" og ”Juniorugen” drivkraften for samarbejdet om at skabe gode juniormiljøer og rekruttere nye juniorer.

Dansk Golf Union forsøger med juniorkonsulenterne at få sat endnu mere fokus på udviklingen af juniorgolf i Danmark og med fl ere hænder til at løfte, er vejen banet for endnu mere udvikling, feedback, vidensdeling og know how i og for de danske golfklubber. Har du lyst til at vide mere om juniorkonsulenterne og evt. få en tilknyttet din klub, så tøv ikke med at kontakte en af juniorkonsulenterne i distriktet eller udviklingskonsulent Christian Møller via chm@dgu.org eller på 23836811.