Tilmelding

04/01 - 2018 |

Fristen for tilmelding til sæsonen 2019 er overskredet. 

Her på siden kan klubben tilmelde sine hold til DGU Juniorholdturneringen 2019.

Fristen for tilmelding er 24. februar 2019 og klubben faktureres 400 kr. pr. tilmeldt hold. Ved for sent tilmeling tillægges et gebyr på 250 kr. per hold. jf. turneringsbetingelserne. 

Ved tilmelding bedes I oplyse antal hold og en foretrukken hjemmespilsdag for hvert af holdene samt en holdleder.

Nedenfor kan I læse nogle gode overvejelser, som vi anbefaler at man gør sig, i forbindelse med tilmeldingen af hold til DGU Juniorholdturneringen. Derudover har vi lavet en lille guide til holdledere og klubansvarlige, hvor man hurtigt kan danne sig et overblik over det at være med i DGU Juniorholdturneringen.

 

Gode overvejelser:

  • DGU opfordrer til, at alle juniorledere i starten af året undersøger klubbens juniorers handicapniveau på. 1. januar 2019 og fastlægger, hvor mange hold klubben er i stand til at stille.

  • Er klubben, pga. manglende spillere, ikke i stand til at stille et hold, er man velkommen til eventuelt at slå sig sammen med en naboklub og lave et fusionshold - enhver junior bør få tilbuddet om at deltage i denne traditionsrige turnering, hvor både golfegenskaber og venskaber udvikles.

  • Husk at det er en god idé med minimum én reserve pr. hold. Hvis I ved, at flere af spillerne på holdet har travle skemaer til hverdag, så overvej i særlig grad at have flere spillere tilknyttet holdet, for at gøre det lettere at finde en spilledag.

  • Har klubben mange hold, så overvej at have mere end en foretrukken hjemmespilsdag, da kampene ellers ofte kommer til at ligge sent (børnene skal jo have fri fra skole).

  • Vi anbefaler i de fleste tilfælde, at hjemmespilsdagen ligger på en hverdag, det giver flest mulige spillere mulighed for både at spille golf i hverdagen, samt melde sig til andre turneringer i weekenden. Vær særlig opmærksom på dette hvis klubben stiller med et hold i Eliterækken, da elitejuniorer ofte har weekenderne fyldt med andre turneringer

  • I U25-rækkerne kan der være en del juniorer som er på efterskole (enten den første halvdel af sæsonen eller den anden halvdel af sæsonen). Hvis dette er tilfældet på jeres hold, så overvej alligevel en hjemmespilsdag i weekenden, så de har mulighed for at deltage. Vær i øvrigt opmærksom på at gå tidligt i dialog med de andre hold i puljen hvis der skal flyttes kampe og overvej i særlig grad at have en eller flere reserver tilknyttet holdet.

  • Når klubben vælger hjemmespilsdag, så husk at tjekke med kontoret at det ikke kolliderer med andre klubaktiviteter, f.eks. herredag, damedag eller andet. Får man valgt en forkert dag, er arbejdet med at flytte alle kampene efterfølgende stort.

 

Klik på billedet for at læse guiden i Ipaper.

 

De indledende pulje- og mellemrundekampe spilles løbende i april-august måned. Landsdelsfinalerne spilles 8. september 2019 og landsfinalen spilles 6. oktober.

Yderligere informationer omkring Juniorholdturneringen vil i løbet af sæsonen blive udsendt med DGU´s nyhedsbrev, KlubNyt.

Vi opfordrer såvel medlemmer af juniorudvalget som holdledere om at tilmelde sig KlubNyt. Det kan gøres her.

Evt. spørgsmål vedr. turneringen, bedes rettet til Rikke Haurvig på mail: rha@dgu.org