JDT - Junior Distrikt Tour

En individuel turnering for juniorer og ynglinge

Turneringer

13/11 - 2018 |

Junior Distrikts Tour (JDT) er en individuel turnering for junior- og ynglingespillere. Touren er en mulighed for at styrke samværet med andre golfspillere i distriktet, og derfor er det en super god turnering at deltage i, når man er klar til at spille turneringer på nye baner og gerne vil møde en masse andre børn, der spiller golf.

Uanset om man gerne vil noget mere med golfspillet og med tiden spille ranglisteturneringer, eller om man bare gerne vil spille for sjov uden at tænke elite, er JDT en rigtig god turnering at vælge. Der er fokus på det sociale, og samtidig er turneringen også med til at forberede overgangen til de lavere handicapgrupper og f.eks. ranglisteturneringer eller andre eliteturneringer.

Man kan deltage i fire rækker

  • U14 (til og med det år man fylder 13)

  • U16 (til og med det år man fylder 15)

  • U19 (til og med det år man fylder 18)

  • U25 (til og med det år man fylder 24)

 

Der er et max hcp. på 26,4. Piger og drenge spiller i samme række. Der vil dog blive forsøgt at lave rene pigehold.

U14-rækken spiller stableford over 18 huller, mens der spilles slagspil over 18 huller med fuldt handicap i de øvrige rækker (U16, U19 og U25). Der spilles fire runder i løbet af sæsonen. De otte bedst placerede efter sidste afdeling i hhv. U16, U19 og de fire bedste i U25 vinder deltagelse i Super Cup. Mens de 8 bedst placerede efter sidste afdeling i U14, vinder deltagelse i Mini Super Cup’en.

 

Tilmelding til JDT foretages af klubben via udsendte tilmeldingsskema.

 

Ved spørgsmål, kontakt info@jd4.dk